Buffet

Flere og flere mennesker vælger i dag buffet når der inviteres gæster. Buffet er uformelt, fleksibelt og gør det lidt lettere for værten at tage sig af sine gæster. Man kan variere med forskellige retter og er dejligt uafhængig af de ønsker de enkelte måtte have.

Du kan gøre det nemt ved selv at sammensætte en buffet fra Byens Catering, hvor du selv kan kombinere forskellige retter helt efter din og dine gæsters smag. Du bestemmer selv om der skal sovs med, eller du hellere vil have flødekartofler.

Varme retter leveres i termokasser og er klar til servering på egne fade. Kolde retter er klar til anretning på bordet.

Vi anbefaler, at der er mindst 3 kødretter/buffetretter og mindst 4 slags tilbehør pr. person i  Jeres buffet. Derudover er det en god idé at vælge 2 slags salater og 2 slags kartoffel. På den måde er I sikre på, at der vil være noget for alle, og at det bliver en god afrundet sammensæt selv buffet.

Der følger GRATIS frisk hjemmebagt brød med til bestillingen

FISKERETTER

B01 - Røget laks med rygeostecreme, laksemousse, knust rugbrød og dild olie          kr. 20,-

​B02 - Varmrøget laks med grønne asparges, syltede bøgehatte og hjertesalat          kr. 15,-

B03 - Rimet torsk med bagte tomater og spæde salater, hertil balsamico og honning glace          kr.28,-

B04 - Grillede gambas rejer med chili, ingefær og lime, på en bund af porrer og fennikel salat​          kr.25,-

B05 - Tun carpaccio med citrus olie, dild, croutoner og urter          kr. 30,-

B06 - ​Champagne dampet rødtunge med stegt fennikel og fiske veloute          kr. 70,-

B07 - Bagt torsk på bund af bok choy og gulerods pure, hertil en cremet krydderurte sauce          kr. 68,-

B08 - Hvidvins dampet rødspætte med stegte champignoner, spinat og asparges hertil en gratineret charon sauce         kr. 50,-

B09 - Moules marinieres med dampet fennikel, porrer og dild          kr. 15,-

B10 - Fyldt makrel med urter og spinat fyld          kr. 35,-

KYLLING & AND

​B11 - Thai spring rolls med sur/sød sauce (enten kylling, svinekød, oksebryst eller vegetar)          pr. stk kr. 15,-

B12 - Kikærte ragout​ med bagte aubeginer, karameliseret løg og tomat sauce          kr. 15,-

B13 - Urte panerede drumstick i panko mel med røget chili sauce          kr. 15,-

B14 - Fyldte supreme kyllingebryster med sæsonens grønt og estragon sauce          kr. 69,-

B15 - Langtidsbagte​ kyllingelår i pikant hønsefond med karamelliseret løg          kr. 40,-

B16 - Confiteret and med stegte charlotte løg og honning glace          kr. 40,-

B17 - Sprødstegt andebryst med ristede kastanjer, smørdampede æbler og balsamico glace          kr. 60,-

LAM & SVIN

B18 - Grillet lamme krone på pikant gulerods pure, spinat og asparges og hertil en madagaskar sauce          kr. 89,-

B19 - Langtids stegt lamme culotte med grillede syltede peberfrugter​ og hertil en portvins sauce          kr. 50,-

B20 - Helstegt lammekølle fyldt med krydderurter, hvidløg og Dijon sennep (der skal bestilles til min. 7 personer)        kr. 55,-

B21 - Svinemørbrad med champignon a la creme og karse          kr. 30,-

B22 - Marineret flanke steak med trøffel pure, chipotli mayo og kartoffel chips          kr. 40,-

B23 - Grillet svinekotelet med syltede rødløg og rodfrugter, hertil serveres en calvados sauce med friske æbler          kr. 65,-

B24 - Braiseret svinekæber i mørk øl og rosmarin med sprøde svær          kr. 48,-

B25 - Honning glaseret duroc skinke med nelliker og allehånde​, hertil flødestuvet grønkål og tranebær          kr. 75,-

OKSE OG KALV

B26 - Braiseret frikassé​ af kalvebryst med urter, blanquete sauce, høvlet peberrod og frisk karse          kr. 55,-

B27 - Kalvefilet stegt med masser af hvidløg og salvie, hertil en merchant sauce          kr. 75,-

B28 - Kalve osso buco          kr. 65,-

B29 - Braiseret kalveskank med en lækker kraft sauce​          kr. 55,-

B30 - Kalvemedaljoner i svøb med en peber sauce          kr. 80,-

B31 - Carpaccio af dansk oksemørbrad med ristede pinjekerner og sprød parmesan          kr. 40,-

B32 - Grillet modnet​ okse striploin på en bund af mild hvidløgspure og timian med løgringe og frisk chili sauce          kr. 65,-

B33 - ​Grillet okse ribeye med sæsonens grønt og krydderurter          kr. 89,-

B34 - Filet af grillet dansk oksemørbrad med sæsonens grønt og portvins sauce          kr. 75,-

B35 - Tournedos af grillet dansk oksemørbrad med sæsonens grønt og portvins sauce          kr. 130,-

Lukket for kommentarer.