Kundeservice

Kundeservice: bestil@byenscatering.dk


De mest stillede spørgsmål her

Bestilling

Hvornår skal der senest bestilles?
Det er muligt at bestille mad hos os indtil få dage før din fest. Bestilles der mindre end 4 dage før, så tillægges der dog et hastegebyr på 10 kr. pr. kuvert.

Vi anbefaler dog, at du bestiller/reserverer maden, så snart du kender datoen for din fest, så du er sikker på, at vi kan levere - du kan altid uden beregning ændre på menu og antallet af kuverter helt frem til 4 dage før.

Hvor mange skal der bestilles til, når der er børn i selskabet?
Når børnene er under 6 år kan de godt være 2 om at dele en kuvert, men vær opmærksom på at få bestilt en ekstra kuvert af de retter, der er portionsanrettet, f.eks. forretter og desserter. Derved sikrer I at der er til begge børn.

Hvad er det mindste antal kuverter, der kan bestilles?
Der er som hovedregel ikke noget mindste antal kuverter der skal bestilles. Der kan dog være enkelte retter, hvor der er et mindste antal kuverter der skal bestilles. Dette vil stå ud for de enkelte retter.

Vedrørende allergier - er der udvalgte ingredienser i maden, der provokerer allergier?
Vores erfaring med allergikere fortæller os, at personen som har allergi selv bedst ved, hvad han/hun kan tåle, og ikke tåle. Derfor anbefaler vi, at vedkommende selv kontakter Byens Catering direkte via mail for at få en afklaring, hvis man er i tvivl. Vi kan oplyse om specifikke produkter indeholder gluten, mælk, nødder og skaldyr, som er de mest almindelige ingredienser der forårsager allergi.

Gode råd og overvejelser til dig, der skal bestille mad!
1. Husk at have den nøjagtige leveringsadresse med vejnavn, husnummer og postnummer samt by klar ved bestilling, da chaufføren skal bruge dette for at finde vej på leveringsdagen.
2. Husk at have et mobiltelefon nummer, så vi kan ringe dig op på selve dagen samt sende sms service.
3. Skal I andet på festdagen f.eks. i kirke inden festen, husk da at finde hjælpere, som kan tage imod maden, hvis du selv ikke kan være på feststedet.
4. Husk i dit menuvalg at tage højde for de køkkenfaciliteter, som du råder over på feststedet.

Betaling

Hvorledes betales der?
Der skal betales kontant ved levering til chaufføren. Hvis man ønsker at betale med enten MobilPay eller dankort, så skal dette aftales på forhånd. Vi sender en faktura ud, 2 dage inden arrangementet finder sted.

Hvad koster maden?
Alle priser på mad er pr. kuvert og alle priser er oplyst inklusiv moms, hvis ikke andet er oplyst. Udover madpriser skal du eventuelt tillægge et mindre transport gebyr.

Du er velkommen til at sende os en besked.

Lukket for kommentarer.