Mere end 100 catering leverandører i danmark

Udforsk restauranter, barer og caféer efter lokalitet

Brug for hjælp til et event?

Simply Cooking

Simply Cooking

Kontaktoplysninger
Telefon: 4593936783
E-mail: arrangementer@simplycooking.dk
Hjemmeside: https://simplycooking.dk
Addresse: Valhøjs Alle 126, 2610, Rødovre

Simply Cooking Catering

  • Simply Cookings erfaringer

Med udgangspunkt i Michelin maden fra Kong Hans Kælder tager vi vores gæster med på en rejse ind i smagens univers.

Vi har mere end 23 års erfaring med catering, bryllupper, konfirmationer, receptioner og andre private events. Vi kan lave catering til rigtig mange mennesker – vi deltager blandt andet hvert år på Ungdommens Folkemøde og Skills Denmark, hvor vi producerer mad til ca. 10.000 personer. Vi stiller også gerne op med direkte salg ved større kommunale sammenkomster eller festivaler rundt omkring i Danmark. Her tager vi et set-up med i form af telte, grill, food trucks, køleelementer eller hvad der nu skal til for at imødekomme kundens ønsker og behov.

Desuden afholder vi hvert år mange gallafester, større receptioner, jubilæumsfester og andre større firmaarrangementer med op til 3000 deltagere.

Vi dækker selvfølgelig også op til mindre arrangementer på vores lokationer, beliggende rundt omkring i det centrale København. Her kan man fejre, fødselsdage, jubilæer, herrefrokoster, konfirmationer, julefrokoster m.m. i mere intime omgivelser. Alternativt kan man få bragt madoplevelsen hjem til ens private adresse.

  • Nemt og bekvemt

Vi sørger for at du kan nyde din fest med dine gæster, uden at skulle stå i køkkenet hele aftenen. Vi sammensætter en lækker menu i fællesskab med dig, hvor vi tager udgangspunkt i dine ønsker og behov. Menuen bliver naturligvis altid fastlagt ud fra sæsonens bedste råvarer.

Hvis ikke du har de store ønsker til menuen, er du måske blevet fristet af nogle af vores eksisterende lækre menuer. Læs mere om disse på vores hjemmeside: simplycooking.dk/catering-og-events/

Det hele er meget simpelt og lige til at gå til. Du kan booke en af vores dygtige kokke til at komme og slutanrette, hjemme hos dig selv, eller i et selskabslokale.

Når du vælger catering fra os, er du altid i sikre hænder.

Alle løsninger kan op- og ned skaleres efter behov, også antallet af gæster. Intet selskab er for stort eller for småt.

Vis menukort


Skal vi hjælpe med et event?
Vores event medarbejder hjælper dig med at finde det helt rette.

Lav forespørgsel
Verified by MonsterInsights